söndag 7 augusti 2011

Budget-styling...

Häromdagen var jag på Ikea och såg då 2 kuddar och en pläd i en härlig grön färg. Ja, dessa finns säkert i hundratusentals hem, men strunt samma. Jag tycker dom är fina.
Hur som helst så blev det inköpt 2 kuddar och en pläd. På Erikshjälpen hittade jag en grön låda och även grönmönstrade panelgardiner. Allt detta för cirka 135:-. Till detta lånade jag ett vitt överkast av mamma och pappa som dom inte använde just nu.
Jag letade också fram lite pocketböcker i gröna nyanser och en grön plåtburk. En glasburk stoppade jag några gröna servetter i och 2 grönmönstrade krukor hade jag i gömmorna. Även en grön krokodil fick komma fram ur garderoben:-)
Och så här blev resultatet:











































Vad tycker ni om det? Jag blev väldigt nöjd med det iallafall.
Annars har helgen flytit på med hemmakväll i fredags. Igår var vi på kalas hos min bror som snart fyller 46 och hans son som fyllt 17 år nyligen. Blev bjudna på grillat, potatissallad och cocktailtomater, vitt vin, marängswiss och kaffe. Gott och trevligt!
Idag körde vi till Malmö och tog en fika hos Malin med familj. Sedan körde vi hem igen och då for Olle iväg på mopeden till en kompis i Furulund.
Ikväll blev det Thai-box och det var jättegott.
Olle mår tack och lov bättre nu efter 3 dygn med tabletter mot urinvägsinfektionen. Hoppas han slipper det igen. Fick han det igen så måste man utreda varför han får det.
Nej, nu får det räcka för denna gången. Imorgon är det semester för mig och Olle, medan Martin får kämpa på utan sina 2 anställda.....

Kram Lena

2 kommentarer:

  1. Ha en skön semester!!!!:)
    Kramiz på dej vännen...

    SvaraRadera
  2. Det blev jättefint! Tänk så stor förändring med liten åtgärd :)

    Ha en skön semester!
    Kram

    SvaraRadera