söndag 24 juli 2011

Lite ångest....

Söndag och imorgon är det dags för jobbet igen. Det är med lite blandade känslor att dessa 3 veckors semester är slut. Men snart väntar ytterligare lite semester till.

Idag vill vi säga HURRA för lilla Molly som fyller 1 år!


Ellis fyllde 4 år för någon månad sedan och denna bilden är från Malmö folkets park förra veckan.


Häromdagen var det cykeltävling för elitcyklister i Staffanstorp. Det är i en rungande hastighet cyklisterna tar sig fram och denna gång mitt inne i Staffanstorp. Tyvärr var det en av killarna som kom till olycka i en sväng och fick föras med ambulans därifrån. Fick dock veta att han var på benen igen, tack och lov.


Igår var Viktor och hans familj här med mamma, pappa, farmor och farfar samt hans moster. Även Olles mormor och morfar var här. Hade en trevlig kväll med grillning trots dåligt väder.
Viktor fick en påse med lite godis och då kan det se ut som följer på bilderna nedan:







Slutligen försvann han och då hittade vi honom i duschen..... Och nu är det bara en liten, liten bit kvar tills han når upp och sätta på vattnet själv också....


Idag skulle jag kört med Olle på cykeltävling precis som igår, men Martin mådde inte så bra i morse och kände oro för att vara ensam hemma. Så vi stannade såklart hemma hos honom då. Inget att göra åt detta.
Får se vad som händer idag. Olle sover ännu, jag sitter här och Martin mår bättre, men är lite off.

Sist men inte minst vill jag skänka en varm tanke till alla som på något sätt drabbats av katastrofen i Norge!!! Ja, det finns inte ord..... Fruktansvärda helvete, rent ut sagt......

Ha en bra söndag.....trots allt!
Kram Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar