torsdag 16 februari 2012

Såhär några dagar...

....kvar tills jag och Olle åker på semester, så har feber och hosta letat sig in i vårt hur:-(

Ännu har jag klarat mig, men Olle hostar och har feber. Jag hoppas vi är friska båda två till om några dagar då det är dags att resa iväg. OM det skulle bli en avbeställning pga sjukdom, så ska jag aldrig boka Egypten mer.... För 3 år sedan hade vi också bokat resa till Egypten, men då blev Martin sjuk och resan fick ställas in. Dock hoppas jag att vi kommer iväg friska denna gången.


Annars går livet vidare här hemma för mig, Olle och Kingen. Det är tungt, tufft och kämpigt många gånger och man känner att man skulle bara vilja lägga sig ner och strunta i allt.... Men så kämpar man vidare trots att saknaden är enorm efter Martin. Det är nu drygt 5 månader sedan han tvingades lämna oss och tomrummet blir inte mindre. Det är sååå svårt att förstå att han inte finns här längre. Jag tror inte jag vill förstå....


Men jorden snurrar vidare trots allt... och imorgon börjar sportlovet. Tyvärr blir det ingen skola för Olle imorgon och han missar ett NO-prov, men han kan nog få göra det efter lovet. Själv ska jag jobba några timmar och sedan blir det frissan och en klippning.


Kram Lena

2 kommentarer:

  1. Usch ja Lena, det går upp och ner hela tiden - det förstår jag. Konstigt nog står inte världen stilla fast man själv gör det. Jag är glad över att ni tar en dag i taget och jag hoppas verkligen att ni kommer iväg på semester. Det är ni värda!!

    Håller alla tummar att ni håller er friska!

    Kram Eva med familj

    SvaraRadera
  2. Hej Lena! Jag hittade din blogg av en slump och blev väldigt förtjust i den. Vad otroligt sorgligt att ni mist er man/pappa så hastigt. Jag hoppas att Ni kom iväg på semester och har det skönt. Jag kommer och komma tillbaka för jag gillar detta! Kram Ann-Britt på öa

    SvaraRadera